Een freelancer zoeken Een project indienen

Meer dan 50.000 bedrijven zijn al overtuigd

  • Biogen
  • Crédit Agricole
  • Allianz
  • L'Oréal

Zoveel talent binnen handbereik,
jullie hoeven alleen maar te kiezen

440.000 freelancers op Malt

Malt geeft jullie toegang tot de grootste freelance community van Europa, met professionals die zijn gespecialiseerd in tech, data, marketing, grafisch ontwerp, communicatie, digitale productie, project management en meer.

Marion

Fullstack developer

Geverifieerde, deskundige professionals. Dat garanderen we

Wij staan in voor onze freelancers. Daarom controleren we alle juridische documenten, en zie je in één oogopslag de beoordelingen en aanbevelingen van andere opdrachtgevers. Je kunt er dus zeker van zijn dat de experts op Malt professioneel, deskundig, betrouwbaar en gemotiveerd zijn. Zo komen jullie nooit voor verrassingen te staan.

100%

Verificatie van freelancers

talent section background shape

De beste freelance sourcing-oplossing op de markt.
Snel, nauwkeurig, efficiënt

Freelancers vinden is nu nog eenvoudiger

Jullie criteria, jullie budget, jullie project. Met onze zoekmachine vind je altijd de beste match.

3u

Gemiddelde reactietijd na het versturen van een opdrachtvoorstel
Een freelancer vinden

Vertrouw jullie zoektocht toe aan
Malt Plus

Malt Plus combineert de kracht van AI met de expertise van onze in-house specialisten. Het is een nog efficiëntere manier om de beste freelancers te vinden, zonder kostbare tijd te verspillen.

24u

95% van de opdrachtgevers krijgt binnen 24 uur antwoord van freelancers
Meer weten

Onze teams gaan voor jullie aan de slag

Zo werkt onze succesformule:

  • Hebben jullie wat extra hulp nodig bij het vinden van de beste freelancers voor jullie projecten? We've got your back. Onze in-house specialisten helpen jullie graag bij jullie zoektocht. Zo zorgen we er samen voor dat jullie altijd de perfecte match vinden.
  • Nog niet eerder met freelancers gewerkt? Geen zorgen. Wij staan voor jullie klaar bij het implementeren van nieuwe werkmethoden en veranderingsmanagement. Een roll-out plan; training van jullie medewerkers; optimalisatie van jullie freelance management, je kunt op ons rekenen!
service background shape

Bespaar op kosten, niet op kwaliteit

Bij Malt geloven we niet in hoge overheadkosten of buitensporige commissies. Freelancers worden eerlijk betaald en jullie besparen tot 20% in vergelijking met traditionele recruitmentbureaus. Daar wordt jullie financiële afdeling dus ook blij van.

Bekijk onze tarieven
malt insights block

Behoud controle en monitor alle freelance activiteiten

Het krachtige Malt Insights is een handige tool om alle freelance activiteiten binnen jullie organisatie te beheren met betere bundeling van data én optimale beveiliging. Strategische beslissingen maken wordt vanaf nu een stuk makkelijker.

Ontdek Malt Insights