Malt Logo

De kracht van onze Community

Een community met voordelen

Freelancen staat ik het teken van vrijheid en keuze. Om jou zoveel mogelijk keuze te bieden, hebben wij de leukste partners gevonden en samen exclusieve aanbiedingen ontwikkeld waar jij nu van kan genieten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners, dus hou deze pagina in de gaten!

Let op! Om toegang te krijgen tot de offertes van onze partners, moet je eerst inloggen op je Malt account - refresh dan deze pagina en voilà!

logo malt entourés d'icônes représentant ses partenaires

Accountable

Accountable helpt zelfstandigen hun belastingen eenvoudig en vol vertrouwen te beheren. Met hun app kan je jouw belastingen berekenen en optimaliseren en je aangifte voorbereiden.

Als Malt freelancer: je krijgt 3 maanden gratis voor het "full experience" pakket.

Ik ben geïnteresseerd

Lizy

LIZY heeft als missie een leasing eenvoudig en toegankelijk te maken voor freelancers. Je krijgt toegang tot een breed scala van kwaliteit gebruikte voertuigen, beschikbaar in recordtijd tegen een geweldige prijs.

Als Malt freelancer: krijg een gratis tankkaart van 150 euro bij het leasen van je eerste voertuig.

Ik ben geïnteresseerd

Digicount

Een digitale dienstverlening, al van bij je oprichting. Digicount is de ideale boekhoudpartner voor de digital-minded freelancer! Het Digicount-team tovert jouw boekhouding om van een saaie verplichting tot een nuttige bron van inzichten.

Dankzij ons partnership met Digicount geniet je van €339 korting op de digitale oprichting van je vennootschap. Vul simpelweg het formulier op onze landingspagina in met referral code “Malt22”, wij zorgen voor de rest!

Ik ben geïnteresseerd

Silversquare

Het eenvoudig aanvullende pensioen voor zelfstandigen. Je bent nog jong en dit is het beste moment om aan de toekomst te denken! Anticipeer op jouw pensioen en stel je inkomen veilig met Caravel.

3 maanden gratis en 20 euro cadeau bij een abonnement.

Ik ben geïnteresseerd
Oofer partenaire de Malt

Ooofer

Ooofer geeft je toegang tot een netwerk van gedeelde werkplekken in inspirerende hotels. Geniet van onbeperkt coworking en voordelige tarieven op vergaderzalen, sport- en wellnessfaciliteiten.

Met de code MALTBELGIUM22, geniet je van 2 weken gratis voor alle Ooofer's Local en Global abonnementen om uw werk in de beste omstandigheden uit te voeren.

Ik ben geïnteresseerd
HRS Malt partner

HRS

HRS is de ideale partner voor zakenreizen en behoort tot de top drie hotelportalen in Europa. Reizigers en reismanagers in kleine en middelgrote bedrijven profiteren van snelle en eenvoudige online hotelboekingen en van op maat gemaakte oplossingen voor, tijdens en na hun hotelverblijf.

Ik ben geïnteresseerd

Power-User

Power-user geeft je superkrachten op PowerPoint en Excel om in een handomdraai slagkrachtige presentaties te ontwerpen. Het integreert met Microsoft Office om duizenden sjablonen, pictogrammen, afbeeldingen en geavanceerde grafieken te maken en zo gegevens te visualiseren en opmaaktaken zoals het maken van een agenda of het proeflezen van je dia's te automatiseren.

Malt aanbieding: 1 jaar gratis en 20% korting op een jaarabonnement.

Ik ben geïnteresseerd

Word lid van onze community!

Ben je nog geen lid van onze community? Maak een account aan en profiteer van alle voordelen!

Maak een profiel aan