Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Walter!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Walter om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Walter Harms

PLC software engineer

Kan reizen naar Hazerswoude-Rijndijk

 • 52.1271
 • 4.59222
 • Indicatief tarief €600 / Dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Walter hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Walter hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Hazerswoude-Rijndijk, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Hazerswoude-Rijndijk en 50 km rondom

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Duits

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden  (13)

Walter in het kort

Ik ben een ervaren ontwikkelaar, de afgelopen 10 jaar heb ik meer dan 70 internationale projecten op het gebied van industriële automatisering succesvol afgerond. Ik ben een teamspeler en coach graag mensen, maar individueel werken gaat mij ook prima af. Door de vele internationale projecten die ik heb afgerond heb ik brede kennis in het werken in andere culturen en lever ik graag mijn bijdrage aan bedrijven die buitenlandse markt willen ontwikkelen.
Daarnaast probeer ik mijzelf up-to-date te houden door het constant volgen van cursussen en opleidingen; mijn laatst behaalde certificaat is Lean Six Sigma Black Belt.

Werkervaring

Chopin Software Development

Owner

januari 2001 - Vandaag (21 jaren en 4 maanden)

Chopin Software provides services and solutions in taylormade software development. We are specialised in backend and technical software development, integration and commissioning (PLC). We have a broad knowledge of doing business worldwide. Please contact us for more information or visit our website.

SITA

Supplier for PLC integrations  - Als freelancer

The Hague, Netherlands

januari 2016 - Vandaag (6 jaren en 4 maanden)

For SITA BagDrop CoE we work with the Project Delivery team. This team takes care of implementing the Self BagDrop solutions within airports worldwide. We take care of the interfaces to the local airport Baggage Handling Systems (BHS), weighing scales, etc. and complete commissioning of the machines. Some of our tasks:
- Interfacing software components for local requirements and specifications.
- Commissioning products on site
- Monitoring implemented solutions
- Analyzing logs
- Supporting local airport teams
- Working with clients

Codeweek

gastdocent

Nederland, CO 80466, USA

oktober 2014 - Vandaag (7 jaren en 7 maanden)

Voor CodeUur is een speciaal lesprogramma ontwikkelt voor groep 8 van de basisschool. Deze les wordt verzorgd door de engineers van startups en technologie bedrijven. De leerlingen krijgen inzicht wat het betekent om programmeur te zijn en dat dit een vaardigheid is waar ze later in veel beroepen profijt van gaan hebben. De les bestaat uit twee onderdelen. In het eerste deel vertelt de programmeur aan de hand van 10 foto's waar hij of zij werkt, wie zijn collega's zijn, wat coderen precies is en wat hij of zij er al allemaal mee heeft gemaakt. Na deze toelichting van een half uur start het echte programmeren. Met behulp van de online versie van Scratch gaan de kinderen echt zelf een game bouwen! De game heet "Red de prinses!" In het lesprogramma staat stap voor stap met schermafbeeldingen beschreven hoe ze dat moeten doen. De game bestaat uit een doolhof waar een prinses gered gaat worden door een poes. Voor de snelle leerlingen is er nog een extra mogelijkheid toegevoegd om enge monsters te bouwen. De les programmeren eindigt met het daadwerkelijk spelen van de game die de kinderen zelf hebben gebouwd Het kind moet na afloop (kind doel):
- kunnen zeggen wat coderen is – weten wat het betekent om een computer opdrachten te geven om taken uit te voeren – hebben kennis gemaakt met een echte programmeur en heeft écht geprogrammeerd

Brandweer Hollands Midden

Brandmeester

maart 2006 - november 2017 (11 jaren en 8 maanden)

Type22

Engineer  - Als freelancer

Delft, Netherlands

maart 2013 - december 2016 (3 jaren en 9 maanden)

Working at Type22 since 2013. My role is to develop software solututions for the Self bag drop solutions which are build byType22. From 2015 on, i'm also involved in hardware prototyping from the software point of view...

Type22

Engineer  - Als freelancer

januari 2013 - januari 2015 (2 jaren)

Committed Consultancy

Software engineer

januari 1997 - januari 2003 (6 jaren)

PAC

Software engineer

januari 1992 - januari 1997 (5 jaren)