Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Thom!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Thom om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Thom Wensink

Freelance front-end developer

Kan reizen naar Arnhem

 • 51.9843
 • 5.91086
 • Indicatief tarief €580 / Dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Thom hebt geaccepteerd.

Parttime , 2 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Thom hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Arnhem, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Arnhem en 50 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • ≤ 1 week
 • ≤ 1 maand
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
Bedrijfsomvang
 • 2 - 10 personen
 • 11 - 49 personen
 • 50 - 249 personen
 • 250 - 999 personen

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Tweetalig / moedertaal

 • Spaans

  Beperkte professionele capaciteit

 • Frans

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden  (15)

Thom in het kort

Mijn naam is Thom Wensink, 30 jarige freelance front-end developer. Ik kom uit Bredevoort (de achterhoek) en na jaren de wereld te hebben rondgereisd woon ik nu in Arnhem. Ik ben afgestudeerd aan de HAN in de richting communicatie & multimediadesign. In mijn vrije tijd kijk ik series, ga ik graag hardlopen en scheur ik op mijn motor rond over de Veluwe.

Ik ben al een jaar of 12 front-end developer en heb veel technieken zien komen en gaan. Ik bouw zelf custom made Wordpress websites. Recente voorbeelden hiervan zijn: directtransport.nl, daybreak.digital, stichtingelevate.nl, ervaringwijzer.nl, wildewijnen.nl. Dit zijn allemaal op maat gemaakte websites vanuit een mobile first strategie. Tevens bouw ik in grotere software teams dus (web)applicaties. Naast dit alles ben ik oprichter en penningmeester van Online Tribe, een freelance coöperatie.

Ik merk dat mijn interesse vooral aan de visuele kant van het front-end development vak ligt. De expertise front-end development vraagt steeds meer analytische skills door de invoeging van JS-frameworks zoals React, Angular of Vue. Met deze frameworks heb ik gewerkt, maar wil je mij in mijn sterke kant benutten dan laat je mij vooral met HTML, CSS en Javascript werken.

Mijn toegevoegde waarde is dat ik een front-end developer ben met communicatie skills. Ik manage zelf ook scrum teams en werk tevens mee in overige dev teams. Ik weet dus welke communicatieve en projectmanagement skills er nodig zijn om projecten te laten slagen.

Ik sta voor authenticiteit, hoge kwaliteit en afspraak is afspraak.

Werkervaring

Online Tribe

Co-founder & front-end developer  - Als freelancer

januari 2019 - Vandaag (3 jaren en 3 maanden)

Online Tribe is ontstaan vanuit de overtuiging dat een succesvol merk alleen kan worden bereikt door een goede samenwerking van verscheidene expertises. Online Tribe is een ondernemers coöperatie met freelancers met ieders een eigen expertise.

Wensink Webdevelopment

Freelancer/Owner  - Als freelancer

oktober 2014 - Vandaag (7 jaren en 6 maanden)

Als freelance front-end developer help ik klanten het maximale uit een website te halen. Ik bouw uitsluitend custom made websites en applicaties.

Pace Lab

Freelance front-end developer  - Als freelancer

januari 2018 - november 2019 (1 jaar en 10 maanden)

Pace Lab offers a web-based onboarding platform to help HR-departments and business unit managers get rid of unproductive paperwork, traditional e learning and, first-days chaos. As front-end developer I used HTML, CSS & JS (Angular) to build the platform.

Open Classifieds

Front-end developer  - Als freelancer

Barcelona, Spain

april 2015 - februari 2016 (10 maanden)

Orange Juice BV

Front end developer (graduate intern)

Arnhem, Netherlands

september 2014 - januari 2015 (4 maanden)

Gedurende september 2014 tot januari 2015 heb ik bij Orange Juice gewerkt aan mijn afstudeeropdracht 'de toekomst van m-commerce'. De gekozen competenties waren hier onderzoeken, ontwerpen en realiseren. Deze afstudeerstage is afgesloten met een 7.

E-sites

Front-end developer (intern)

Willemstad, Curaçao

februari 2013 - juli 2013 (5 maanden)

Deze stage periode bij E-sites Caribbean was een verdiepende stage op het gebied van front-end development. Er is gewerkt met o.a. HTML5, CSS3 & Javascript. Verder heb ik erg veel nieuwe kennis als glue, LESS & Scrum opgedaan. Deze stageperiode heb ik afgesloten met een 8.

[email protected] b.v.

Webdesigner

februari 2011 - februari 2013 (2 jaren)

Na een stageperiode van 6 maanden heb ik part-time gewerkt voor In2Ideas. Ik heb hier gewerkt aan het Innevolution concept in de positie van webdesigner in de breedste zin van het woord. Van Huisstijlontwikkeling tot webdesign en SEO. Deze stageperiode heb ik afgesloten met een 9.

Frontis

Front-end developer (intern)

augustus 2010 - januari 2011 (5 maanden)

In deze afstudeerstage van een half jaar heb ik mijn HTML, CSS & Javascript kennis verbreed. Deze stageperiode heb ik afgesloten met een 7.5.

Opleidingen