Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Sven!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Sven om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Sven Sokal

Communicatie & Marketing specialist

Kan reizen naar Utrecht

  • 52.095
  • 5.10971
  • Indicatief tarief €400 / Dag
  • Werkervaring 2-7 jaar
  • Antwoordpercentage 100%
  • Antwoordtijd Een aantal dagen
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Sven hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Sven hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Utrecht, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Utrecht en 50 km rondom

Checklist

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden  (5)

Sven in het kort

- Kunnen de korte ontmoetingen op Facebook & Instagram, in nieuwsbrieven of mailings, jouw target-audience niet voldoende bewegen en charmeren? Mijn go-to is een menselijke aanpak die ervoor zorgt jouw content blijf hangen en conversies zege vieren. Of het nou zakelijk of smakelijk is, echte marketing is voor mij de content die niet voelt als marketing. Dit maakt het verschil tussen het generen van een klik of een toegekeerde wang. Laten we snel het glas heffen op een passende manier waarop ik jouw product of bedrijf kan besprenkelen met de nodige digitale feromonen.

- Zoek jij passende content invulling en versiering voor jouw webshop of website? Of inspirerende teksten voor jouw merk, product of sales-approach? Dan rust jouw vinger op de juiste digitale deurbel. Ik schrijf jouw landingspages, productomschrijvingen en andere content die jouw doelgroep verzadigen. Jij tekent de lijnen van de kleurplaat en ik zorg dat het plaatje compleet wordt. Let’s get to it!

- Door middel van mijn creatieve schrijfstijl blog ik jouw informatie en verhoog ik de vindbaarheid, vakkundigheid en klantvriendelijkheid van jouw bedrijf. We kunnen een zakelijk gesprek starten of een informele kroegavond. Zolang we jouw bedrijf maar een stem geven die door middel van strategisch geplaatste zoekwoorden een frisse persoonlijkheid voorstelt. Iedere site heeft net dat beetje extra's nodig; een platform waar expertise en ‘lekker lullen’ samenkomen. Let’s blog!

- Laat mij jouw populariteit boosten met een SEO make-over. Met creatieve en getailleerde woordvaardigheid zorg ik dat de tone-of-voice van jouw content samenspeelt met recente online-ontwikkelingen. Ik kleed je aan met relevante SEO-optimalisatie door middel van mijn online marketing kompas en een aantal handige praktijktools voor de final touch!

Werkervaring

Publab Media Group

Creative communicatie en marketing specialist  - Als freelancer

Breda, Netherlands

april 2021 - Vandaag (1 jaar)

DeFilmpodcast Creatief directeur & Podcaster februari 2019 - Present (3 jaar 3 maanden) Tilburg, Noord-Brabant, Nederland

MovieMinds

Creatief directeur  - Als freelancer

Tilburg, Netherlands

juli 2017 - oktober 2019 (2 jaren en 3 maanden)

Communicatie - Creative - Marketing oktober 2019 - Present (2 jaar 7 maanden) Tilburg en omgeving, Nederland MovieMinds Creatief directeur juli 2017 - oktober 2019 (2 jaar 4 maanden) Tilburg, Noord-Brabant, Nederland

Fontys Hogeschool Journalistiek

Redactiebegeleider

januari 2008 - januari 2010 (2 jaren)

oktober 2017 - 2018 (1 jaar) CP2 Fieldmarketing Sales Representative 2008 - 2010 (2 jaar) Wijk bij Duurstede

Brabants Dagblad

Redacteur  - Als freelancer

Tilburg, Netherlands

maart 2015 - april 2016 (1 jaar en 1 maand)

Opleidingen

Diploma's