Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Shauna!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Shauna om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Shauna Mols

Content en social media marketeer

Kan reizen naar Sittard

 • 50.9974
 • 5.86666
 • Indicatief tarief €400 / Dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Shauna hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Shauna hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Sittard, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Sittard en 50 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • ≤ 1 maand
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden
Bedrijfsomvang
 • 2 - 10 personen
 • 11 - 49 personen

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden  (7)

Shauna in het kort

Ik ben Shauna Mols en ik richt me op jou als kleine of grote ondernemer om jouw online marketing en communicatie strategieën en werkzaamheden uit handen te nemen en uit te voeren. Het zegt denk ik al genoeg dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ik hoor graag waarmee ik jou kan helpen. Plan dus snel een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in. Ik ben benieuwd naar wie jij bent! Vertel me waar jij tegenaan loopt, wat je al weet van marketing en wat nog niet. Samen kijken we hoe ik jou verder kan helpen.

Werkervaring

ESS Zonnepanelen

Marketing en communicatie specialist

Geleen, Netherlands

september 2020 - februari 2022 (1 jaar en 5 maanden)

Alle volledige marketing- en communicatie activiteiten behoorden tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Denk aan: het bijhouden en optimaliseren van de website, het bedenken van marketingcampagnes en deze op het juiste kanaal inzetten, visuele content maken voor op de socials, website, folder en drukmateriaal, SEO-teksten schrijven en het bijhouden van GoogleAds.

Holbox & Kartonnenwinkel.nl

Online marketeer

Echt, Netherlands

september 2019 - augustus 2020 (11 maanden)

In deze functie hield ik me vooral bezig met het onderhouden en uitbouwen van de webshop Kartonnenwinkel.nl. Het was mijn taak om de webshop up-to-date te houden en online zichtbaar te maken. Dit deed ik door middel van het schrijven van SEO teksten. Daarnaast zette ik de webshop op de kaart met behulp van online nieuwsbrieven, social media posts en SEA.

Kupers Touringcars

Content marketeer

Weert, Netherlands

januari 2019 - september 2019 (8 maanden)

Binnen deze functie hield ik me bezig met het continu uitbouwen en versterken van het merk Kupers Touringcars door middel van een opgestelde contentkalender en het uitvoeren hiervan. Onder Kupers Touringcars zijn verschillende 'merken' actief, zoals: Van der Biesen, Kupers Tuinreizen en Kupers Groepsreizen. Junior marketeer Hogeschool Tio Utrecht nov 2016 - nov 2018 Als marketing communicatiemedewerker was ik verantwoordelijk voor de verschillende uitingen op social media. Eveneens was ik verantwoordelijk voor de verschillende vormen van webcare en coördineerde ik vanuit het hoofdkantoor verschillende evenementen.

Opleidingen