Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Rob!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Rob om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Rob Römgens

Senior Business Developer & Project manager

Kan reizen naar Amsterdam

 • 52.3727
 • 4.8936
 • Indicatief tarief €525 / Dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Rob hebt geaccepteerd.

Parttime , 4 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Rob hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Amsterdam, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Amsterdam en 50 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Beperkte professionele capaciteit

 • Duits

  Beperkte professionele capaciteit

 • Frans

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden  (16)

Rob in het kort

Hallo! Ik ben Rob Römgens, 39 jaar en woonachtig in Amsterdam. Een Freelance Business Developer met 7+ jaar ervaring in zowel start-up als grote corporate bedrijven.

Strategische branding | Operationeel Management | LEAN | Projectmanagement | Product ontwikkeling | Sales en Marketing | Start-up Coaching

U kunt mijn expertise, om verbanden tussen verschillende specialisaties te herkennen en sturing te geven aan complexe zaken, inzetten om uw bedrijf, project of proces naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kunt u mij ook benaderen voor op maat gemaakte creatieve zakelijke oplossingen.

Mijn focus: Intrinsiek duurzame initiatieven en organisaties verder helpen groeien, daar krijg ik energie van.

Mijn ambitie: Meer dan de helft van mijn capaciteit inzetten om bedrijven te verduurzamen of duurzame bedrijven te laten groeien. Vandaar dat ik een aantal dagen per maand reserveer om te werken voor een duurzame startup.

Mijn passie: Ik ben altijd competitief geweest, maar werkte altijd het liefst in een team om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Er is een dorp voor nodig om te excelleren in sales, en collaboratief zijn op het gebied van marketing, engineering en product is ontzettend belangrijk.

Werkervaring

Swip Swap

Softwareproductie

Freelance Business Developer & Co-founder  - Als freelancer

Nederland, CO 80466, USA

januari 2018 - Vandaag (4 jaren en 3 maanden)

Swip Swap geeft ouders en hun kinderen toegang tot een enorme deelbare speelgoedkist voor een klein bedrag of zelfs gratis. Kinderen kiezen zelf, of met hulp van hun ouders, het speelgoed dat ze willen, via Swip Swap spreek je af hoe, waar en wanneer te ruilen, en als ze er klaar mee zijn kunnen ze het weer ruilen voor iets anders. Het is easy-peasy, leerzaam voor kinderen, geeft ouders meer waar voor hun geld, vermindert de rommel in de huiskamer en is milieuvriendelijk. Lees meer op onze website op www.swipswap.nl

Profcore

Logistiek & Supply Chain

Freelance Marketing consultant  - Als freelancer

Geleen, Nederland

februari 2018 - oktober 2018 (8 maanden)

iiungo consultancy

Project Manager Sales Marketing  - Als freelancer

Nederland, CO 80466, USA

december 2017 - Vandaag (4 jaren en 4 maanden)

Gemeente Maastricht

Klimaatburgemeester 2021

Maastricht, Netherlands

oktober 2021 - Vandaag (6 maanden)

Van 28 oktober tot en met 5 november is de eerste Nederlandse klimaatweek. Gemeentes zullen in die week hun inwoners informeren over hun programma's. Uit elke gemeente staan klimaatburgemeesters op die in die week (en misschien nu ook al) gaan helpen om de klimaatvraagstukken, en hoe we daarmee om kunnen gaan, vanuit inwonersperspectief in beeld te brengen. Als Klimaatburgemeester van de gemeente Maastricht hoop ik mensen, en vooral kinderen, te inspireren en motiveren om bij te dragen aan onze klimaatdoelen. Samen met z'n allen moeten en kunnen we het verschil gaan maken! Denk eens aan: vergroening en minder steen in de wijk, duurzamer wonen, minder vliegen, minder verspilling van water, voedsel en energie, consuminderen, het delen van spullen en kleding, het repareren van spullen, circulair ondernemen, schone straten en pleinen, en afvalpreventie. Geïnteresseerd? Kijk eens op www.iedereendoetwat.nl

Unipanels

Machinebouw

Freelance Commercieel Manager  - Als freelancer

Echt, Netherlands

januari 2016 - december 2017 (1 jaar en 11 maanden)

Unipanels is leverancier van sandwichpanelen voor wanden en daken. Niet alleen groot afnemers zijn bij ons welkom, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht voor de beste prijs. Tevens kunnen wij u voorzien van alle benodigdheden zoals deuren, ramen, zetwerk en zetwerk op maat. Bezoek onze website voor alle specificaties via www.unipanels.nl

Unicab

Marketing en Communicatie adviseur  - Als freelancer

Echt, Netherlands

januari 2016 - december 2017 (1 jaar en 11 maanden)

Wilt u besparen bij een reorganisatie of een kleine aanpassing op kantoor doen? Unicab levert scheidingswanden en units in wit, kleur en RVS. Unicab is het beste alternatief voor nieuwbouw. Onze producten zijn uitstekend te gebruiken in industriekantoren en als fabriekswanden, omdat we gebruik maken van geluidsisolerende EPS panelen. Onze inbouw-systeemkantoren zijn snel geplaatst en aan te passen. Wij zijn specialist in indoor industrie-, werkplaats- en kantoorcabines, stofdichte ruimtes en geluidscabines. Ook zijn wij specialist in cleanrooms en laboratoriums voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Westmill

Sales Manager France

Paris, France

december 2013 - maart 2015 (1 jaar en 3 maanden)

Westmill supplies ambient foods to Chinese and Indian restaurants and many ethnic communities in the UK and across Europe. From three UK manufacturing sites, Westmill is a leading supplier of rice, noodles, flour, oil, sauces, pastes and other foods. Our brands include Elephant Atta, Patak's, Lucky Boat, Rajah, Tolly Boy, Green Dragon and Singha Beer.

Coca-Cola Enterprises

Rayon Manager Horeca (Sales Rep)

januari 2011 - december 2013 (2 jaren en 11 maanden)

Develop, realize and maintain a successful relationship with the assigned customers in order to stimulate growth in share, volume and profit. Developing an optimal execution plan and rayon. Local ensure execution of all relevant national and local commercial initiatives which contribute to the growth of profit and volume. Ontwikkelen, realiseren en onderhouden van een succesvolle relatie met de toegewezen klanten om groei in aandeel, volume en winst te stimuleren. Ontwikkelen rayonplan en een optimale executie daarvan. Lokaal zorgdragen voor executie van alle relevante nationale en lokale commerciële initiatieven welke een bijdrage leveren aan de groei van winst en volume.

Coca-Cola Enterprises

Rayon Manager Food-service (Institutional)

januari 2009 - december 2010 (1 jaar en 11 maanden)

Develop, realize and maintain a successful relationship with the assigned customers in order to stimulate growth in share, volume and profit. Developing an optimal execution plan and rayon. Local ensure execution of all relevant national and local commercial initiatives which contribute to the growth of profit and volume.

Good Food Limburg

District Manager

september 2007 - januari 2009 (1 jaar en 4 maanden)


- Responsible for the strategic and financial management of multiple Burger King restaurants.
- Looking for possible new locations.
- Roll-out and start-up of new restaurant
- Operational control and efficiency improvements within the restaurants

R B - Admirror

21/4/2022

Ik heb met meerdere projecten via iiungo consultancy samengewerkt met Rob en ik zou niks anders meer willen. Zijn energieke aanpak, enthousiaste insteek en scherpe blik zorgden ervoor dat complexe projecten soepel en progressief verliepen en er resultaten uitkwamen die verder gingen dan onze verwachting. Ik raad Rob erg aan omdat hij zeer begripvol is maar tegelijkertijd ook een goed kritisch oog kan hebben op het juiste moment. En natuurlijk is het een plezier om met hem te werken!

Opleidingen