Welkom op het Malt-profiel van Peter!
Locatie en reizen
- Locatie
- Dordrecht, Nederland
- Kan bij je op kantoor werken in
-
- Dordrecht en 50 km rondom
- Rotterdam en 50 km rondom
- Den Haag en 10 km rondom
- Utrecht en 10 km rondom
- Breda en 10 km rondom
Voorkeuren
- Sector
-
Liever:
- Detailhandel
- Groothandel
- Wijnen & Sterke dranken
- Voedselindustrie
Vermijd:- Banken & verzekeringen
- Civiele techniek & bouwkunde
Checklist
Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken
Talen
-
Nederlands
Tweetalig / moedertaal
Vaardigheden (9)
Peter in het kort
Ik ben een ervaren, pragmatisch ingestelde leider, die graag met mensen werkt. In mijn carrière heb ik functies bekleed op verschillende managementniveaus. Van de werkvloer tot en met de directie. Hierdoor ben ik in staat met mensen te communiceren op alle niveaus.
Als het gaat om strategische, tactische, organisatorische of operationele vraagstukken heb ik gedurende mijn carrière veel expertise opgebouwd.
Strategie ontwikkelen en vertalen naar de operationele uitvoering, maar ook meedoen in de uitvoering zelf.
Ik hou van verbeteren en vind het een uitdaging mensen beter te maken. Ik geef ze daartoe graag de gelegenheid. Mensen krijgen bij mij veel eigen verantwoordelijkheid, maar alleen als ze met deze vrijheid om kunnen gaan.
Ik ben breed algemeen geïnteresseerd in de ontwikkelingen in de maatschappij en de(wereld)economie. Met name allerhande trends hebben mijn belangstelling.
Mijn instelling is flexibel, snel denkend en doen. Ik ben beter in het opzetten van nieuwe dingen en het verbeteren van pas nieuw gestarte initiatieven, dan in het beheren van bestaande vaste processen. Ik sta altijd open voor vernieuwing, verandering en verbetering.
Ik ben zeer creatief in het bedenken van oplossingen en kan een probleem kort samengevat formuleren.
Werkervaring
Bakkerij Klootwijk
Detailhandel
Operationeel formule manager retail - Als freelancer
Tot juli 2020 voornamelijk bezig geweest de synergievoordelen te realiseren op kosten componenten. Zaken op operationeel gebied geanalyseerd. Tegelijkertijd pragmatische oplossingen gezocht voor de quickwins.
Vanaf juli 2020 de organisatie neergezet op het gebied van category management, waarbij ik zelf de voornaamste taken voor mij rekening heb genomen, zoals;
- Samenstellen assortiment, op basis van de diversiteit van de verschillende winkels.
- Vaststellen prijsbeleid gehele winkel assortiment.•
- Inkopen van het assortiment wat niet in de eigen bakkerij geproduceerd wordt.
- Analyse ontwikkeling van de verschillende artikelgroepen.
- Vaststellen actieprogramma voor zowel offline als online.
- Analyse rendement en effectiviteit actieprogramma’s
- Vaststellen thema campagnes (wel de idee vorming, niet de uitvoering) .
- Vaststellen Personeelsbeleid
- Analyse Managementinformatie totaal bedrijf, P&L
- Lid van het MT
Bouman Personeel
Onderwijs & e-learning
Trainer, ondernemers coach, interim projectmanager
• Efficiëntie onderzoek bij een fabrikant van half fabricaten uit groente. Op het gebied van assortiment en rendement.
• Dagelijks begeleiden en coachen op werkvloer van nieuw team afdelingshoofden.
• Ondersteunen en coachen ondernemers vanuit mijn eigen ervaring op strategische en organisatorische beslissingen.
• Het gaat hier om ondernemers met medewerkers, het vraagstuk is altijd continuïteit
waarborgen, wel of niet groeien.
Bouman Personeel
HR / personeelsbeleid
Uitzendondernemer
Werving en selectie en uitzendingen naar bedrijven in het MKB.
Vanaf 2012 een derde vestiging gestart als inhouse vestiging binnen The Greenery in Barendrecht.Eigenaar Inhouse vestiging uitzendbureau in The Greenery in Barendrecht. Diensten waren;
Werving en selectie van (senior)teamleiders,procesmanagers,warehousemanagers,
kwaliteitsmanagers,supply chain medewerkers,enz.
Participeren in projecten m.b.t. verbeteren van productieprocessen en arbeid.
Meedenken in efficiëntere en effectievere bedrijfsprocessen
Ontwikkeling trainingsprogramma’s uitzendkrachten.
Vanuit de participatiewet en in samenwerking met gemeenten ruim 120 medewerkers
met een beperking in het arbeidsproces geïntegreerd.
Dagelijks plannen in roosteren van gemiddeld 350 uitzendkrachten op de verschillende productielocaties in verschillende diensten en functies.
Weet u het zeker? Je aanbeveling zal permanent verwijderd worden