Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Natasja!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Natasja om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Natasja Stam

Communicatie/ Eventmanagement

Kan reizen naar Amersfoort

 • 52.1562
 • 5.3896
 • Indicatief tarief €600 / Dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Natasja hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Natasja hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Amersfoort, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Amersfoort en 50 km rondom

Voorkeuren

Sector
 • Banken & verzekeringen
 • Detailhandel
 • Groothandel
 • Horeca
 • Logistiek & Supply Chain
+15 andere

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden  (7)

Natasja in het kort

Als onderdeel van jouw team, loyaal, vol passie en energie in een korte periode het ‘onmogelijke’ mogelijk maken. Dat is waar mijn kracht ligt. Ben jij op zoek naar een partner en/of tijdelijke kracht die jouw communicatie project, aanbesteding, reis of event naar een hoger niveau tilt dan kan ik jou helpen. Met een ruime ervaring op het gebied van communicatie en een dosis passie en energie zet ik mij
graag in om op jouw relaties, medewerkers en gasten een onvergetelijke indruk achter te laten.

Mijn specialiteiten zijn:

- Organiseren, programmeren en coördineren van maatwerk events online/offline/hybride en reizen
- Creative concepting & copywriting

Werkervaring

NSCE

Consultancy & auditing

Communicatie en events

Amersfoort, Nederland

maart 2021 - Vandaag (1 jaar en 2 maanden)

“ Als onderdeel van jouw team, loyaal, vol passie en energie in een korte periode het ‘onmogelijke’ mogelijk maken. Dat is waar mijn kracht ligt.
Heb je een aanbesteding een event of een ander vraagstuk op het gebied van Food, Foodservice, Facility Management, Sustainability of Conscious Business dan help ik jou graag. Met een vast netwerk van creatieve professionals maken we er Samen een Succes van!”

Netwerk Zorgpartners

Voedselindustrie

Project Lead  - Als freelancer

Hulshorst, Nederland

juni 2014 - Vandaag (7 jaren en 11 maanden)

De zorgmarkt is in transitie en is mede daardoor een complexe markt. Door in een vroeg stadium in te zoomen op de belangrijkste trends en ontwikkelingen en kennis met elkaar te durven delen worden de kansen op succes vergroot. Samenwerken aan succes op het gebied van innovatie, maar zeker ook activatie geeft mogelijkheden die alleen wellicht niet in te vullen zijn. Samenwerken met zorginstellingen en in een select gezelschap aan tafel zitten met mensen uit de zorg. Aan tafel met de mensen die in de zorg werken, maar zeker ook met clienten of haar vertegenwoordigers uit de zorg. Luisteren en beleven. Wat wil de zorg nu echt. Het Netwerk Zorgpartners staat hiervoor garant!
Mijn rol binnen het netwerk is het mede opstellen van kennisprogramma's en kennisreizen en de communicatie met de leden die werkzaam zijn binnen Foodservice.
Partners van het netwerk zijn:
JDE Professional, Verstegen Foodservice,Metos, Marco, Temprite International, Unilver Foodsolutions, Offerman, Bidfood,Friesland Campina, Telesuper en Huuskes.

Vereniging van Ver(s)kenners

Voedselindustrie

Project Leader  - Als freelancer

Boxtel, Nederland

juni 2014 - Vandaag (7 jaren en 11 maanden)

De vereniging van Ver(s)kenners biedt haar leden een platform voor het vormen van een strategische visie op vers, het uitwisselen van (praktijk)kennis en het verbeteren van de samenwerking in de gehele versketen. Bovendien biedt de vereniging ruimte voor het leggen van nieuwe contacten of gewoon voor netwerken. Mijn rol binnen de vereniging is het opzetten van vier kennisprogramma's per jaar met actuele thema's en gerenommeerde sprekers en het organiseren van een jaarlijkse Xperiencetri. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor leden. De vereniging telt ca. 70 leden.

Opleidingen