Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Max!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Max om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

MaxN.

Max N.

Virtual Assistant E-Com & Communication Specialist

Kan reizen naar Amsterdam

 • 52.3728
 • 4.8936
 • Indicatief tarief €350 / Dag
 • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Max hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Max hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Amsterdam, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Amsterdam en 50 km rondom

Checklist

Niet geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Frans

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden  (8)

Max in het kort

Beste lezer,

Mijn naam is Max, communicatie & media specialist en al 2 jaar actief als parttime freelancer voor verschillende (e-commerce )ondernemingen. Hierbij focus ik mij o.a. op de copywriting, Virtual Assistance (VA), klant- en leverancierscontact, brand consultancy en store management.

Als ondernemer in de wereld van e-commerce weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om jouw merk zo sterk mogelijk naar voren te laten komen en de juiste boodschap over te brengen naar de klant/doelgroep.

Een van mijn kernkwaliteiten is het systematisch plannen van werkzaamheden en het verbeteren van reeds bestaande processen. Daarnaast durf ik mijzelf een creatieveling in hart en nieren te noemen, zowel professioneel als persoonlijk. Ik kijk graag mee naar de uitstraling van jouw merk en hoe wij het imago, de communicatie, vormgeving en nog veel meer kunnen verbeteren.

Ik hou er van om disciplines met elkaar te combineren en te blijven ontdekken. Mocht er een opdracht zijn die niet volledig past bij bovenstaande beschrijving, schroom dan niet om contact op te nemen! Samen kijken we onder het genot van een (virtueel) kopje koffie naar de mogelijkheden.

Tot ziens!

Max