Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Manou!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Manou om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Manou Visschedijk

Grafisch Vormgever

Kan reizen naar Enschede

 • 52.221
 • 6.89405
 • Indicatief tarief €440 / Dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Manou hebt geaccepteerd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Manou hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Enschede, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Enschede en 50 km rondom

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden  (7)

Manou in het kort

Mijn naam is Manou Visschedijk en ik ben 31 jaar. Ik ben afgestudeerd als Industrial Design Engineer aan de Universiteit Twente. Tijdens mijn studie werd ik het meest enthousiast van het mooi vormgeven van het product en het grafisch mooi opmaken van verslagen.

Na mijn opleiding heb ik gewerkt als landschapsontwerper bij een bedrijf dat speeltuintoestellen maakt. Mijn taken bestonden uit het inrichten van speeltuinen, het maken van 3D visualisaties in SketchUp en het maken van presentatieposters voor gemeentes en buurtbewoners.

Sinds 2018 werk ik fulltime als freelance grafisch vormgever. Ik heb e-books, boeken, flyers, logo’s en websites ontworpen. Daarnaast heb ik vorig jaar een digitale en interactieve handleiding geschreven en vormgegeven voor een heel uitgebreid virtueel reality trainingssysteem voor defensie. Hiervoor heb ik ook de ondersteunende illustraties getekend.

Naast grafisch werk vind ik het ook heel leuk en uitdagend om animaties te maken. In 2017 heb ik mezelf het programma Adobe After Effects eigen gemaakt. Voor een start-up heb ik een 2D explainer animatie gemaakt over een nieuw type kernfusiereactor waarmee op een efficiënte en minder milieubelastende manier energie opgewekt kon worden. Deze animatie had als doel om mogelijke investeerders enthousiast te maken. In 2019 heb ik meegewerkt aan een cursus over yoga en de invloed op de vrouwelijke hormoonbalans. Voor deze cursus heb ik 30 uur aan beeldmateriaal gemaakt in de vorm van 2D animaties. Sinds oktober 2021 werk ik regelmatig samen met een animatiestudio en heb ik onder andere animaties gemaakt over de nieuwe manier van werken sinds de corona pandemie, over verkeersveiligheid in de provincie Brabant en over de verschillende cursusmogelijkheden bij een cultuurhuis.

Mijn werk is te bekijken op mijn portfolio op manouvisschedijk.nl