Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Manoj!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Manoj om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Manoj Soekhoe

Marketing consultant

Kan reizen naar Rotterdam

 • 51.9229
 • 4.46317
 • Indicatief tarief €520 / Dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
 • Antwoordpercentage 100%
 • Antwoordtijd 1 uur
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Manoj hebt geaccepteerd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Manoj hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Rotterdam, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Rotterdam en 50 km rondom

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden  (10)

Manoj in het kort

In 1997 ben ik afgestudeerd als elektrotechnicus (deels informatica) aan de HTS in Rotterdam. Ben mezelf meer gaan verdiepen in programmeren. Kennis gemaakt met HTML, classic ASP en javascript. Projecten uitgevoerd het platform van microsoft bij KPN software huis en nog enkele andere minder bekende partijen. Daarna cursussen gedaan op het platform van microsoft waaronder microsoft CRM (customization), ASP.NET en C#. Hier ook projecten mee uitgevoerd. Ook de rol van technisch project coördinator vervuld door het aansturen van programmeurs. Dit was bij Didoc Data Services.

In 2009 voor mijzelf begonnen met het bedrijf Nex Studio samen met 4 compagnons. Ik was verantwoordelijk voor de sales en marketing waaronder het verkopen van websites op het platform van voornamelijk WordPress, SEO, SEA. Door onenigheid is het bedrijf na 5 jaar opgeheven.

In 2015 gestart met iMarketing en Media samen met een compagnon. Mijn compagnon heeft afscheid genomen en ben alleen verder gegaan met het bedrijf. Op het gebied van online marketing heb ik masterclasses gevolgd. Daarbij heb ik skills opgedaan van alle ins en outs op het gebied van SEO en SEA. Op dit gebied ligt mijn recente ervaring en expertise als Marketing consultant.

Werkervaring

iMarketing & Media

Eigenaar

Rotterdam, Netherlands

maart 2015 - Vandaag (7 jaren en 1 maand)

Heb jij een business coach nodig die jou online helpt om je business te laten groeien? Bel of mail mij vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek. Met meer dan 10 jaar ervaring in diverse branches breng ik samen met jou je bedrijf naar de next level.

Nex Studio

Owner

Rijswijk, Netherlands

februari 2009 - april 2015 (6 jaren en 2 maanden)

We deliver full service online- and offline solutions for your company. For example building professional websites, analyses, statistics, marketing strategies, branding, online/offline campagnes.

Didoc Data Services

Web developer

Zoetermeer, Netherlands

februari 2005 - februari 2012 (7 jaren)

Opleidingen