Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Maartje!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Maartje om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Maartje Van Der Zwet

Dé webdesigner voor startende coaches

Kan reizen naar Leiden

  • 52.1598
  • 4.4824
  • Indicatief tarief €125 / Dag
  • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Maartje hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Maartje hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Leiden, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Leiden en 50 km rondom

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden  (7)

Maartje in het kort

►►Dè websitebouwer voor startende coaches

►WAT DOE IK:
Met veel plezier help ik startende coaches met het design en de techniek van hun website. Jij bent goed in jouw vak, maar wellicht minder goed in zichtbaarheid en de bouw van jouw website. In 2016 heb ik een coachingsbedrijf gehad en was mijn website één grote frustratie en kostte mij veel tijd en energie. Ik heb wel het roer omgegooid, dingen veranderd en makkelijker gemaakt, wat resulteerde in mijn webdesignbedrijf.

Voor een website is het ook belangrijk te weten wie jouw ideale klant is, jouw verhaal, missie/visie, kernwaarden en usp's. Met deze goede fundering ga jij de klanten aantrekken die bij jou passen. Daarna help ik jou met de bouw van jouw website, zodat jij de klanten aan gaat trekken waar jij energie van krijgt.

►HOE DOE IK DAT:
Eerst maken we kennis tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek. Waar sta jij nu met jouw bedrijf? Wij leren elkaar en elkaars bedrijven kennen en vraag ik naar jouw wensen voor jouw website. Hierna stuur ik jou een email met de afgesproken informatie. Jij levert jij de benodigdheden aan, zoals teksten en foto's, maar ook 3 websites die jij mooi vindt. Met deze voorbeelden maak ik een uniek design voor jou. Nadat wij dit design besproken hebben, kan ik aan de slag met de bouw van jouw website. Wanneer ik bijna klaar ben, plannen we een feedbackgesprek in. We bespreken de laatste aanpassingen en daarna is de website klaar voor lancering. Let's go!

►WAT LEVERT HET OP?
Klanten, maar ook tijd en energie. Een website kan een blok aan je been worden, wanneer je alles zelf uit moet zoeken. Dit kan frustratie opleveren. Energie die jij liever in jouw bedrijf steekt. Wanneer jij door mij jouw website laat bouwen, heb jij zelf meer tijd voor jouw klanten en het behalen van jouw doelen.

Werkervaring

Maartje van der Zwet

Telecommunicatie

Webdesigner

Leiden, Nederland

juni 2019 - Vandaag (2 jaren en 11 maanden)

Ik bouw websites voor startende coaches, bij wie de website een blok aan het been is, voor meer online zichtbaarheid en het aantrekken van klanten waar jij energie van krijgt!

Diploma's