You're seeing this page as if you were . The main menu is still yours, though. Exit from immersion
Malt welcome

Welkom op het Malt-profiel van Jelbrich!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Jelbrich om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Jelbrich H Hospitality consultant, chef kok, f&bJH

Jelbrich H

Hospitality consultant, chef kok, f&b
  • Voorgesteld tarief
    € 550 / dag
  • Werkervaring15+ jaar
  • Antwoordpercentage100%
  • Antwoordtijd1 uur
De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Jelbrich hebt geaccepteerd.
Locatie en reizen
Locatie
Arrondissement Antwerpen, België
Kan bij je op kantoor werken in
  • Arrondissement Antwerpen en omstreken (tot 50 km)
  • Arrondissement Brussel-Hoofdstad en omstreken (tot 50 km)
  • Arrondissement Leuven en omstreken (tot 50 km)
Checklist

Malt-handvest ondertekend

Het handvest bekijken
Geverifieerd e-mailadres
Talen
Categorieën
Deze profielen passen ook bij je zoekopdracht
Agatha FrydrychAF

Agatha Frydrych

Backend Java Software Engineer

Baptiste DuhenBD

Baptiste Duhen

Fullstack developer

Amed HamouAH

Amed Hamou

Senior Lead Developer

Audrey ChampionAC

Audrey Champion

Web developer

Vaardigheden
Sector-expertise
Jelbrich in het kort
In het kort..:),
Een creatief Hospitality &Food consulting bedrijven uit de voedingssector, horeca, eventorganisatie, media..

Met als werkdomeinen
- Creative F&B oplossingen
- (concept) catering
- Menu-engineering
- Consulting voor restaurants, hotels, cateraars, eventorganisaties en bars.
het uitwerken van nieuwe concepten, menu's, ideeën en het
managen/coachen van jullie operationele teams
Werkervaring
  • La Chaîne des Rôtisseurs
    Chargé de missons
    mei 2022 - Vandaag (3 jaren)
    Belgium
  • EIT Food
    Food Consultant
    mei 2022 - Vandaag (3 jaren)
    Belgium
  • Sense for food bv
    Owner/chef
    CONSULTANCY & AUDITING
    juli 2010 - Vandaag (14 jaren en 10 maanden)
    2500 Lier, Belgium
    Als een chef met een open en gezonden visie voor eten, drinken en hospitality geef ik graag mee vorm aan jouw restaurant, event of Food and Beverage project.. Zij het nu opmaken van een restaurant kaart, trainen van jouw keukenpersoneel, het op punt zetten en inspringen in de keuken of het geheel uitwerken van een restaurant, event of food project. In elk aspect ervan sta ik jullie met raad en daad bij.
Externe aanbevelingen
Opleidingen
  • Masterkok, masterkok
    voreca management school
    2008
    Masterkok, masterkok
  • wereldgastronomie, hotel
    coloma mechelen
    2003
    wereldgastronomie, hotel