Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Gideon!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Gideon om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Gideon Hoogeveen

Back-end Developer

Thuiswerken vanuit Nijmegen

 • 51.8427
 • 5.8634
 • Indicatief tarief €800 / Dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Gideon hebt geaccepteerd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Gideon hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Nijmegen, Nederland
Thuiswerken
Voert zijn of haar opdrachten voornamelijk op afstand uit

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • ≤ 1 week
 • ≤ 1 maand
 • tussen 1 en 3 maanden

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden  (14)

Gideon in het kort

💻 Ik ben zo'n 6 jaar ervaring als Backend-Developer en heb o.a. met veel plezier gebouwd aan een online leer platform. Daarnaast maak ik apps ter ondersteuning of vervanging van bordspellen. Denk aan apps en Discord bots.

❓ Verder heb ik veel ervaring op het gebied van softwarearchitectuur. Je kan bij mij terecht voor vragen over een passende Tech Stack voor jouw applicatie, tool, app etc.

🧪 Ik krijg veel energie van het maken van prototypes voor applicaties en technieken. Heb je een goed idee of wilt plan en ben je op zoek naar iemand die actief met je mee kan denken, kritische met je meekijkt en een werkend proof of concept in elkaar kan zetten, dan ben je bij mij op het juiste adres.

Werkervaring

Giddy Games

Spel Ontwerper  - Als freelancer

Nijmegen, Netherlands

maart 2021 - Vandaag (1 jaar en 1 maand)

Op opdracht basis bedenk ik spellen op maat die passen bij jouw vraag. Heb je bepaalde leerdoelen, dan maak ik een spel die de deelnemers/spelers op een speelse manier aan de slag gaan met die leerdoelen. Ook maak ik spellen die een goede toevoeging zijn aan workshops of om bedrijfsprocessen te ondersteunen en inzichtelijk te krijgen.

Codementor

Mentor  - Als freelancer

Nijmegen, Netherlands

maart 2021 - Vandaag (1 jaar en 1 maand)

Bij Codementor geef ik gerichte ondersteuning en coaching aan beginnende en ervaren Software Developers die de ambitie hebben om te groeien.

Weerwolven van Nijmegen

Event Organizer en Game Designer

Nijmegen, Netherlands

november 2016 - Vandaag (5 jaren en 5 maanden)

Als spellenliefhebber heb ik veel ervaring met het organiseren van spelavonden voor groepen spelers tot wel veertig man. Daarnaast bouw ik ondersteunende tools die spelleiders ondersteunen in het goed begeleiden van spellen.

Hubper

Lead Back-end Developer

Lent, Nijmegen, Netherlands

juli 2018 - maart 2021 (2 jaren en 8 maanden)

Patreon

Game Developer

januari 2018 - februari 2018 (1 maand)

In januari 2018 ben ik de uitdaging aangegaan om elke week een Game te ontwikkelen en produceren. Ik ben ervan overtuigd dat om een goede Game Developer wilt worden je veel spellen moet maken. Ben je nieuwsgierig naar de spellen die ik tot nu toe gemaakt hebt? Neem dan een kijkje op mijn pagina op Patreon. https://www.patreon.com/agameaweek Na een maand ben ik gestopt, omdat het lastig te combineren was met werk.

TagTic Games

Cofounder

Nijmegen, Netherlands

mei 2016 - juli 2017 (1 jaar en 2 maanden)

Bij TagTic Games hebben een spel ontwikkeld waarbij de speler de detective is en een moord moet oplossen. Aan de hand van een app kunnen spelers bewijsmateriaal scannen in een crimescene en zo komen ze stap voor stap meer te weten over de fictieve moord.

CRV Holding BV

Software Engineer

Arnhem Zuid, Arnhem, Netherlands

juli 2015 - juli 2016 (1 jaar)

Bij CRV heb ik gewerkt in een Scrum team en heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het ontwikkelen en onderhouden van applicaties gemaakt in Grails. Ik heb daarbij veel gewerkt met en ervaring opgedaan op het gebied van o.a. Java/Groovy, Grails (Spring MVC) en Hibernate (GORM). Verder heb ik veel gewerkt met HTML, CSS, Javascript, JQuery en Json. Ook heb ik cursussen gegeven op het gebied van Objectgeoriënteerd programmeren en Domain Driven Design.

Opleidingen