Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Dave!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Dave om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Dave Adriaanse

Fotograaf voor bedrijven, evenementen en reizen

Kan reizen naar Lisse

 • 52.2576
 • 4.56303
 • Indicatief tarief €525 / Dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
 • Antwoordpercentage 100%
 • Antwoordtijd 1 uur
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Dave hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Dave hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Lisse, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Lisse en 50 km rondom

Checklist

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden  (6)

Dave in het kort

Mijn reis naar fotografie begon letterlijk en figuurlijk toen ik mijn eerste camera kocht om mijn reis naar IJsland vast te leggen. Toen ontdekte ik de liefde voor mooie beelden, de passie om alles vast te leggen. Ik moest en zou meer met fotografie doen. Ik heb mijzelf verder ontwikkelt en dat resultaat zie je hier.

Ervaring met fotografie had ik toen ik startte niet. Doormiddel van online cursussen, vele uren Youtube tutorials, sparren met collega fotografen en natuurlijk oefenen in het veld, ben ik gekomen tot waar ik nu ben: een ervaren fotograaf. Ik word gelukkig van mooie beelden maken. Dat moment wanneer ik door de gemaakte foto's scrol en ik het perfecte shot heb: een mooier gevoel is er niet wat mij betreft.

Zelf heb ik ervaring in de marketing, communicatie en evenementen, hier heb ik een opleiding in gevolgd. De opgedane kennis kan ik ook gebruiken wanneer ik aan het fotograferen ben. Win-win: ik heb ook eigen evenementen georganiseerd waarbij ik zelf de fotografie verzorgde. Het mooie hiervan is dat ik leerde omgaan met situaties zoals ze zijn. Je kunt een gezichtsuitdrukking of spontane actie niet herhalen of forceren. Ik speel erop in en leg het vast zoals het is. Mijn hoofdtak is dus evenementenfotografie, maar bedrijfsfotografie, reizen, wildlife en landschappen staan allemaal op de gedeelte eerste plaats.

Waarom jij voor mij zou moeten kiezen? Ik kijk door een fotografisch oogpunt en kan alles vastleggen zoals het is. Geen geforceerde of geposeerde beelden, maar ongedwongen foto's die de realiteit weergeven. Of dit nou gericht is op een bedrijf of bij een evenement: alles is mogelijk. Met mijn kritische blik haal ik alles uit de kast en zet ik alles op alles om het perfect af te leveren. Mijn doel is om foto's te maken waar we samen trots op zijn.