Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Carlijn!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Carlijn om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Carlijn Cuijpers

Design Researcher, UX design en Illustrator

Kan reizen naar Utrecht

  • 52.0949
  • 5.1097
  • Indicatief tarief €500 / Dag
  • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Carlijn hebt geaccepteerd.

Parttime , 2 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Carlijn hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Utrecht, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Utrecht en 50 km rondom

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden  (23)

Carlijn in het kort

Hi! Ik ben Carlijn Cuijpers. Ik ben een ondernemende ontwerper die vol zit met nieuwe ideeën. Naast mijn werk als UX designer ben ik dan ook mijn eigen bedrijf gestart in het verkopen van mijn digitale kunst en ben ik een reparatie platform aan het opzetten. Na mijn verhaal te horen zeggen de meeste mensen: Creatief dus! Een perfecte samenvatting van alles wat ik leuk vind, van digitaal ontwerp en onderzoek tot digitale kunst.

UX Design
Na mijn master Design for Interaction aan de TU Delft ben ik begonnen als UX designer. De eerste paar jaar door het ontwerpen van digitale werkplekken van scholen, zorg- en overheidsinstellingen. Later heb ik binnen de zorgsector aan mooie projecten mogen werken door onderzoek te doen naar innovatieve oplossingen voor apothekers, thuiszorg en slaapproblematiek. Mijn expertise ligt vooral in het vertalen van een ruw idee naar een uitgewerkt digitaal concept door middel van gebruiksonderzoek.

Strategie en Prototypen
Door mijn brede creatieve kennis kan ik volledig vrij meedenken over de mogelijkheden voor een oplossing voor jouw probleem. Mijn ideeën machine werkt het beste voor sociale vraagstukken en door in gesprek te gaan met de mensen die de problemen zelf ervaren. Uit mijn ervaring als UX designer heb ik geleerd dat gebruiksonderzoek niet alleen een goede tool is voor het toetsen van een gebruiksvriendelijke oplossing, maar ook juist in de strategische fase meer ingezet zou moeten worden. Ik weet vaak binnen een dag een iets op te zetten waarmee je jouw idee kan toetsen en ervaringen op kan halen bij gebruikers.

Kunst
Met mijn digitale kunst laat ik graag zien hoe mooi de wereld om ons heen is en hoe we deze moeten koesteren. Ik draag met mijn kunst graag bij aan een onderneming of concept dat deze boodschap ook belangrijk vind. Ik draag die boodschap uit door middel van figuratieve en kleurrijke illustraties van dieren, portretten, planten en bloemen. Zie

Opleidingen