Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Bart!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Bart om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

BartNauwelaers

Bart Nauwelaers

Oracle pl/sql developer, coach, scrum master

Thuiswerken vanuit Niel

  • 51.1099
  • 4.33034
  • Tarief Op aanvraag
  • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Bart hebt geaccepteerd.

Tot 1/1/2023

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Bart hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Niel, België
Thuiswerken
Voert zijn of haar opdrachten voornamelijk op afstand uit

Checklist

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

  • Engels

    Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden  (8)

Bart in het kort

Ik hou van een job die me de nodige positieve energie geeft, in alle aspecten. Kort en bondig :)

Ik streef steeds naar... de beste kwaliteit.
Ik heb... een (kritisch) oog voor detail.
Ik ben... een creatieve geest.
Ik sta open voor... een lach en een zwans :)
Ik hecht belang aan... een mooie balans werk/privé.

Mijn ervaringen, vaardigheden en kennis:
(uit het verleden)
vb, vb.net, SQL server, version control
(nu)
PL/SQL, SQL
Oracle Database, Oracle Forms, APEX 4.0, 5.x
Functionale en technisiche analyse
Agile&Scrum (gecertificeerd 'Scrum Master')
JIRA
Confluence
Coaching
Version control (Git, Bitbucket)
Project Management, Prince2

Overige ervaringen en verwezenlijkingen:
Diploma's dictie & dramatische expressie, voordracht en toneel behaald aan de Academie voor Muziek en Woord te Hoboken
Diploma's tekenen, digitale beeldvorming (Photoshop), kunstgeschiedenis en zeefdruk behaald aan de Kunstacademies van Wilrijk en Berchem

Werkervaring

AXI

Senior Analist

2830 Willebroek, Belgium

augustus 2008 - Vandaag (13 jaren en 8 maanden)

Binnen het software bedrijf AXI werk ik sinds 2009 als analist en developer voor één van onze belangrijkste retail klanten, met name Hans Anders, de befaamde opticienketen met vestigingen in Nederland, België en Zweden. Mijn parcours is divers: startend als programmeur waagde ik me in de wereld van Oracle, waarbij ik me stelselmatig specialiseerde in Oracle Forms, SQL, pl/sql en APEX. Na verloop van tijd legde ik me meer en meer toe op het uitvoeren van functionele en technische analyses evenals het uitschrijven van test scenarios. Als projectteam brachten we tal van innoverende projecten tot een mooi einde. Zo implementeerden we voor alle Hans Anders winkels een nieuwe procesgestuurde lensverkoop flow, gepaard gaand met de introductie van het lenzen‑aan‑huis abonnement. Sinds 2021 werk ik actief mee voor de supermarkt keten Colruyt Group, in eerste instantie als analist/developer voor het 'EVA' project, dat zich toespitst op de aansturing van de eerste onbemande Colruyt winkel in Gent (met succes geopend in november 2021). Sedert april werk ik ook mee aan de optimalisatie van het alom gekende Collect&Go systeem. Klantgericht werken draag ik hoog in het vaandel. Als analist sta ik nauw in contact met de klant en streef ik naar een goede relatie. Ook intern hecht ik veel belang aan een goede en optimale samenwerking. Agile werken is me niet vreemd. Omwille van mijn interesse in de Agile aanpak, behaalde ik medio augustus 2019 mijn certificaat als 'Professional Scrum Master I'. Intern volgde ik een uitgebreide opleiding Project Management. De coaching van nieuwe AXI medewerkers vormde doorheen de jaren een bijkomende en welgekomen taak.

Vaccinatiecentrum Rupelaar

Steward - Begeleider - Administratief medewerker

maart 2021 - februari 2022 (11 maanden)

Als vrijwilliger bij het Vaccinatiecentrum Rupelaar te Niel, het centrale punt voor de Covid-vaccinatie van alle inwoners uit de streek (Niel, Boom, Schelle, Hemiksem, Aartselaar, Rumst, Reet, Terhagen), triggerde ik vooral mijn sociale en organisatorische skills. Dit afwisselend in de rol als steward, als begeleider en als administratief medewerker binnen een vlot draaiend team. Duizenden mensen van alle leeftijden langs je neus zien passeren, helpen, begeleiden en/of de weg wijzen, ... en dat steevast met de glimlach: dat gaf me pas echt een 'boost' :)

Agfa Healthcare

Analist-Programmeur

Mortsel, Belgium

september 2000 - juni 2008 (7 jaren en 9 maanden)

Via het consultancy bedrijf SOPRA Benelux kon ik in 2000 aan de slag bij het alom bekende Agfa‑Gevaert te Mortsel, meer bepaald binnen de HealthCare divisie. Een geweldige tijd... Acht jaar lang nauw en enthousiast samenwerken met collega consultants en tal van vaste Agfa medewerkers. Ik was er verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de zogenaamde front‑end 'Productie Tools'. Deze software diende voor de aansturing en het testen van de verschillende types medische Drystar printers, inclusief hun thermische printkoppen. VB.net vormde hierbij het voornaamste ontwikkelplatform. Intern uitgeschreven requirements vormden de basis voor deze tools.

Oce Technologies NV (NL)

Programmeur

Venlo, Netherlands

juli 1996 - augustus 2000 (4 jaren en 1 maand)

Als consultant was ik gedurende vier jaar tewerkgesteld bij Océ Technologies te Venlo (NL), een bedrijf dat zich tot op heden specialiseert in de productie van kopieer‑ en printapparatuur. Ik zette er als afgestudeerd groentje mijn eerste stappen binnen de professionele wereld van het programmeren: van Microsoft Excel over Microsoft Access tot Visual Basic toe. Binnen een team van programmeurs werkte ik onder mee mee aan de ontwikkeling van software voor het aansturen en uitlezen van de Océ kopieermachines evenals de opzet van een tool voor de automatisch generatie van productcatalogi. Een leerschool waar een stevige fundatie vol kennis en ervaring tot stand kwam.

Opleidingen