Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Ans!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Ans om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Ans Van Gasse

redactie, copy, video, audio en communicatie

Kan reizen naar Gent

 • 51.0538
 • 3.725
 • Indicatief tarief €300 / Dag
 • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Ans hebt geaccepteerd.

Parttime , 1 dag per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Ans hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Gent, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Gent en 50 km rondom

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Frans

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden  (10)

Ans in het kort

Ik ben een jonge, maar sterke schrijver die kan werken onder tijdsdruk, met ervaring als communicatiemedewerker voor verschillende (voornamelijk culturele) organisaties, redacteur en schrijver voor verscheidene media en een sterke passie voor taal als Master in de Taal- en Letterkunde. Daarnaast ben ik minstens even zo vlot in het Engels, Frans en heeft mijn passie voor vertellen me al op radio en video gebracht, waardoor ook mijn audiovisuele- en presentatieskills niet te onderschatten zijn!
Voor spontane teksten, rake vertalingen, heldere voiceovers en een mooie omkadering ben je bij mij aan het juiste adres! Een communicatieve duizendpoot van alle bedjes ziek dus.

Werkervaring

Villa Basta

workshopbegeleider  - Als freelancer

april 2021 - Vandaag (1 jaar)

Bij Villa Basta geef ik workshops over theater, beeld en tekst aan diverse leeftijden. Projecten duren soms maar een namiddag, maar kunnen ook langere trajecten beslaan.

Universiteit Antwerpen

Schrijver

Antwerp, Belgium

juli 2014 - september 2020 (6 jaren en 2 maanden)

augustus 2019 - Present (2 jaar 9 maanden) Universiteit Antwerpen jobstudent juli 2014 - september 2020 (6 jaar 3 maanden) Administratie, uittikken van onderzoek De Filmclub Stagiair mei 2020 - juli 2020 (3 maanden) Antwerpen, Vlaanderen, België The Young Ones (de Singel) Schrijver april 2019 - mei 2020 (1 jaar 2 maanden) Antwerpen en omgeving, België The Young Ones is het online-medialab van deSingel, waar enthousiaste schrijvers, videomakers, fotografen en illustratoren de kans krijgen om hun journalistieke kwaliteiten te ontwikkelen.

JOS vzw

Animator

Sint-Niklaas, Belgium

juli 2020 - maart 2021 (8 maanden)

Administratief medewerker juli 2020 - maart 2021 (9 maanden) Sint-Niklaas, Vlaanderen, België JOS vzw Animator augustus 2019 - augustus 2019 (1 maand) Sint-Niklaas Bij JOS vzw werk ik voor zowel de Pretcamionet als de Plutomobiel. Beide zijn initiatieven om kinderen op openbare pleintjes de kans te geven om volop te spelen, waarbij de Plutomobiel ook een kunsteducatieve insteek heeft.

KVS (Koninklijke Vlaamse Schouwburg)

Stagiaire Dramaturgie

Brussels, Belgium

maart 2020 - april 2020 (1 maand)

Bij KVS was ik actief als stagiaire dramaturgie op de voorstelling SLOW#05. Door het coronatijdperk werd deze stage vooral online ingevuld. Ik creëerde in samenwerking met mijn medestagiaire een online project omtrent holebirechten en coming out while in lockdown.

Vlaams-Nederlands Huis deBuren

Jobstudent Communicatie

Brussels, Belgium

december 2019 - maart 2020 (3 maanden)

schreef en bewerkte er webpagina's via de back-end.

ABATTOIR FERME

Stagiair productie

januari 2019 - maart 2019 (2 maanden)

Bij Abattoir Fermé werkte ik als productie-assistent op de set van 'Hotel Poseidon'. Hier leerde ik zowel op administratief als op pragmatisch-praktisch vlak het reilen en zeilen van een filmset in goede banen te leiden.

Opleidingen