Een freelancer zoeken Een project indienen

Freelancen op jouw manier

  • Maak zelf de keuze uit allerlei uitdagende opdrachten bij de leukste organisaties
  • Vermijd administratieve rompslomp en financiële risico's: minder papierwerk en binnen 72 uur betaald
  • Maak deel uit van een levendige community van freelance professionals
Ik maak een profiel aan

Jouw opdrachten. Jouw voorwaarden

Keuzevrijheid

Met Malt krijg je toegang tot duizenden opdrachtgevers en projecten. Voor elke sector zit er iets bij. Ook die van jou. Je bent helemaal vrij om opdrachten te accepteren of af te slaan.

Geen tussenpartijen

Bij Malt sluit je de overeenkomst van de opdracht direct af met de opdrachtgever zelf. Er is dus geen gedoe met tussenpersonen.

Eerlijk en transparant

Tenzij je zelf klanten naar Malt brengt met Malt Start om gratis gebruikt te maken van onze handige tools, rekent Malt 10% commissie op je eerste opdracht bij een nieuwe klant en daarna slechts 5%.

Meer dan 60.000 opdrachtgevers. Meer keuze. Meer vrijheid

Van registratie tot betaling, Malt regelt het allemaal

Een handige service die jouw freelance leven makkelijker maakt

Maak vandaag nog een profiel aan. Snel en simpel

Binnen een paar minuten heb je een profiel aangemaakt dat de aandacht van duizenden opdrachtgevers trekt - en waar je ouders trots op kunnen zijn.

Bespaar kostbare tijd

Stel snel je offertes op. Upload je portfolio. Stuur automatisch facturen. Verminder het papierwerk en de administratieve rompslomp. Makkelijker wordt het niet.

Krijg sneller betaald

Als jouw project is voltooid en de betalingsbevestiging is ontvangen, krijg je binnen 72 uur je geld op je rekening gestort. Wel zo prettig.

Werk zorgeloos

Iets niet duidelijk? Ons support team staat altijd voor je klaar. Is er toch een probleem? Geen zorgen, al je opdrachten zijn verzekerd bij AXA.

Axa logo

Je opdrachten zijn gedekt tot €20 miljoen

Samen staan we sterk

Profitez

Profiteer van de vele voordelen

Profiteer van het speciale dienstenaanbod dat we hebben onderhandeld bij derde partijen, om jou als freelancer verder te helpen. Bankzaken, verzekeringen, boekhouding, cursussen: samen met onze partners nemen we veel zorgen uit handen en maken we je leven een stuk makkelijker. Je hebt het tenslotte al druk genoeg. 

Participez

Blijf jezelf ontwikkelen als freelancer

Neem deel aan cursussen en webinars die door Malt en onze partners worden georganiseerd. Met meer dan 200 evenementen per jaar krijg je alle kansen om nog beter in je vak te worden én je netwerk te verbreden.

Echangez

Wissel kennis (én visitekaartjes) uit

Ontmoet je collega's op Aftermalt, onze gezellige netwerkborrels voor freelancers door heel Nederland, én in Europese steden.