Een freelancer zoeken Een project indienen

Malt, de nieuwe manier voor het matchen van talent en bedrijfsleven

Bekijk onze video

Onze missie: een wereld creëren waarin je vrij bent om te werken met wie je wil

Bij Malt geloven we in een revolutionaire manier van werken. In een wereld waarin we zelf kunnen kiezen hoe en wanneer we willen werken. En met wie. 

Wij willen met onze community een plek bieden vol mogelijkheden voor freelancers en bedrijven. Met volop keuze. Oneindig veel expertise. Daarnaast bieden we een set handige tools om projecten, offertes, contracten en betalingen veilig en op één plek te beheren. Met ons geavanceerde algoritme zijn jullie altijd in staat de juiste match te vinden. Zodat je flexibel, innovatief en concurrerend kunt zijn. Nu én in de toekomst.

We zijn de grootste freelance community in Europa met meer dan 100.000 succesvol gerealiseerde projecten. Daar zijn we best trots op.

Hoe het allemaal begon

Malt is het verhaal van twee ondernemers met een passie voor de nieuwste technologieën en digitale ontwikkelingen. Ze hebben visie. En ze gaan snel. Omdat ze van mening zijn dat om innovatief, agile en impactvol te zijn, je gemakkelijk toegang moet hebben tot het beste talent.

Vincent Huguet, CEO van Malt, hield zich voorheen bezig met het opzetten van e-commerce startups. Hugo Lassiège, CTO, was een freelance developer en oprichter van de tech community Lateral Thoughts. In 2012 ontmoetten ze elkaar en bespraken ze een bekend probleem waar veel bedrijven mee worstelen. Hoe vind je de beste freelancers om projecten naar een hoger niveau te tillen?

Het jaar daarop richtten ze samen Malt op. Met als doel: een revolutie te ontketenen op de Europese arbeidsmarkt. Door op een compleet nieuwe manier te kijken naar het matchen van talent en bedrijfsleven. En daarbij slim gebruik te maken van het snelgroeiende freelance aanbod en een transparant marktplaatsmodel. Zo ontstond er een community van ruim 440.000 freelance professionals, waar nu al 50.000 Europese bedrijven mee samenwerken.

Ons verhaal

Vincent en Hugo richten Malt op in Parijs

Eerste freelance ontbijtje

Het technisch team gaat naar Lyon

Malt begint met het uitbouwen van een revolutie op de (virtuele) werkvloer.

De Malt community telt 5.000 freelancers

Een mijlpaal!

We leggen onze kernwaarden vast

Community. Ambitie. Autonomie. Enthousiasme. Dat is waar we voor staan.

Eerste karaokeavondje is een feit

Er zouden er nog vele volgen...

De community groeit

50.000 freelancers en 1.000 bedrijven sluiten zich aan.

Malt spreidt haar vleugels

Opening van een kantoor in Spanje.

Lancering Malt Open

Onze administratieve support-oplossing ziet het licht.

Lancering Malt Insights

's Werelds eerste tool om de performance van freelance activiteiten binnen bedrijven te monitoren.

100.000 geregistreerde freelancers

We blijven groeien!

Malt komt naar Duitsland

Lancering van de mobiele app en Malt Plus

Malt Plus, een nieuwe technologie die sourcing makkelijker maakt.

280.000 freelancers en 40.000 bedrijven zijn actief op Malt

De nieuwe manier van werken is een feit!

Gratis training voor meer dan 25.000 freelancers dankzij Malt Academies

2013

De Malt community in het kort

440.000

freelancers die voor jullie klaar staan

+ 100

verschillende consulting, marketing, design en tech-functies vertegenwoordigd

50.000

bedrijven die Malt gebruiken om freelancers te vinden

300

enthousiaste Malters die deel uitmaken van ons team

Dit zijn onze merkwaarden. Hier staan we voor. En zo gaan we met elkaar om

It takes a community

Ze zeggen weleens: "It takes a village to raise a child." Bij Malt is het geen dorp, maar een hele community. We geven om elkaar en geloven sterk in samen delen. Of het nou gaat om kennis, contacten of een lekkere maaltijd. Er is altijd plek aan tafel.

Ambition is the way

Bij Malt zetten we ons in voor een wezenlijke, positieve verandering op de (virtuele) werkvloer. We weten dat dit niet in één keer kan, maar stap voor stap moet gebeuren. We vieren onze successen en hebben altijd zin in de volgende uitdaging.

Own your choices

We geloven in vrijheid. Daarom moedigen we elke Malter aan om autonoom te handelen, risico's te nemen en hun hart te volgen. Maar: samen staan we sterker. We zijn niet bang om elkaar uit te dagen, we gaan snel, we leren van elkaar en proberen het altijd nog beter te doen.

Joy is our secret sauce

We werken hard, maar maken ook lol. Het zit in ons DNA (net als karaoke). Het leven is tenslotte al serieus genoeg. We zijn ervan overtuigd dat succes is weggelegd voor mensen met een positieve kijk op het leven. Die oprecht plezier hebben in hun werk. En daarbuiten.

Welkom bij Malt

Ons team van enthousiaste Malters

Kom jij bij Malt werken?

We zijn altijd op zoek naar Malters om ons team te versterken. Samen geven we vorm aan de toekomst van werk.

Bekijk onze vacatures

Newsroom

Wat gebeurt er allemaal bij Malt? Alle laatste nieuwtjes over Malt vind je in onze Newsroom. Net als onze persberichten en mediakits.

Meer lezen

Kennishub

Tips, artikelen, blogs en onderzoeken lezen over het leven als freelancer? Op de hoogte blijven van onze evenementen? Je leest het hier.

Meer lezen

Malt geeft jou de vrijheid om...

Te kiezen voor

je volgende opdracht de beste freelancers de leukste bedrijven een gedreven team expertise die het verschil maakt projecten die jou aanspreken de nieuwe manier van werken